Ajankohtaista

VOITA UPEA KAASUGRILLI!

Grillikausi on vihdoinkin käynnissä! Mikä sen mukavampaa kuin valmistaa herkkuja perheelle ja ystäville, varsinkin jos käytössäsi on muhkea, tehokas kaasugrilli!

Lue lisää »

Grilli talviteloilta kesäkuntoon

Innokkaimmat grillaavat läpi vuoden, mutta useimmat meistä siirtävät grillin talvivarastoon viimeistään syksyllä. Sesongin jälleen alkaessa on sille hyvä tehdä perustarkastus ja -huolto. Alla on esitetty yksinkertaisia toimenpiteitä, joilla varmistat kaasulaitteiden turvallisen ja helpon käytön.

Lue lisää »

Nestekaasu verolliseksi 1.1.2016 alkaen

Nestekaasun verokohtelu yhdenmukaistuu muiden lämmitys-, voimalaitos- ja työkonepolttoaineiden kanssa. Lakia nestemäisten polttoaineiden valmisteverosta (1472/1994) muutetaan siten, että nestekaasun verottomuus poistetaan 1.1.201

Lue lisää »

Nestekaasuvero nousi 1.1.2017

Moottoreissa ja lämmityksessä käytettävästä nestekaasusta ja bionestekaasusta ryhdyttiin kantamaan valmisteveroa vuoden 2016 alussa. Valmistevero koostuu energiasisältöverosta, hiilidioksidiverosta ja huoltovarmuusmaksusta. 1.1.2017 alkaen nestekaasun valmistevero on 26,65 senttiä/nestekaasukilo.

Lue lisää »

Ennen kuin ostat hiilihapotuslaitteen, tarkista nämä 10 asiaa

Vaikka useimpien markkinoilla olevien hiilihapotuslaitteiden ulkonäkö on kohdillaan, on käyttökokemuksessa ja hinta-laatusuhteessa vielä eroja. Tässä jutussa nostamme esille ominaisuudet, jotka on hyvä ostovaiheessa ottaa huomioon.

Lue lisää »

Kaasukunkku-voittajat julkistettu!

Kesän aikana Kaasukunkku-testin ennätti tehdä huikeat 6233 suomalaista, ja grillistä kilpaili 5669 henkilöä. Maakunnista turvallisimmaksi osoittautui Etelä-Pohjanmaa!

Lue lisää »

Kesägrillaajien yleisin virhe

AGA käynnisti #kaasukunkku-turvallisuuskampanjan varmistaakseen, että grilliherkkujen kokkaus kaasulla sekä kaasujääkaappien ja -lämmittimien käyttö matkailuajoneuvoissa ja veneissä sujuisi vahingoitta tänäkin vuonna.

Lue lisää »

Puolen litran AQVIA vesipullot nyt uusissa väreissä

Nyt myös puolen litran AQVIA PET-vesipulloja on saatavana vaaleanpunaisena ja vaaleansinisenä mustilla yksityiskohdilla; litran pulloihin värit tulivat jo viime vuonna. Puolen litran pullot myydään tuplapakkauksessa ja ne sopivat AQVIA-hiilihapotuslaitteeseen.

Lue lisää »

Kaasukunkku avaa grillikauden turvallisesti

Helpot turvaniksit kesäkokkaajille, veneisiin ja karavaanareiden kaasun käyttöön.

Lue lisää »

CO2-pullopassilla joka viides kaasu veloituksetta!

AGAn CO2-pullopassi on uudistunut: nyt saat joka viidennen hiilidioksidipullon kaasunvaihdon veloituksetta! Leimoja voit edelleen kerätä täydet 12 kk.

Lue lisää »

AQVIA Exclusive – testivoittaja jälleen kerran!

Pohjoismaiden suurin kuluttajatestien tuottaja Wise Guide testasi hiilihapotuslaitteet syyskuussa.

Lue lisää »

AQVIA – pohjoismainen vaihtoehto hiilihapotukseen

Mediassa on tänä syksynä keskusteltu tuotteiden eettisistä arvoista, ja yhtenä esimerkkinä esille on noussut hiilihapotuslaitteiden alkuperämaa.

Lue lisää »

Tarkasta kaasulaitteet ennen kesäkautta – 8 vinkkiä turvalliseen kaasunkäyttöön

Ennen grillikauden alkua on aika tarkastaa kaasugrillin kunto ja huoltaa grilli.

Lue lisää »

Skandinaavinen hiilihapotuslaite viimeistelee keittiön

Valistuneen ja trenditietoisen keittiön tunnistaa hiilihapotuslaitteesta, joka viimeistelee nykyaikaisen keittiön ilmeen.

Lue lisää »