Ajankohtaista

Nestekaasuvero nousee 1.1.2018

Moottoreissa ja lämmityksessä käytettävästä nestekaasusta ryhdyttiin kantamaan valmisteveroa vuoden 2016 alussa. 1.1.2018 alkaen nestekaasun valmistevero on 28,43 senttiä kilolta.

Lue lisää »

Grilli talviteloilta kesäkuntoon

Innokkaimmat grillaavat läpi vuoden, mutta useimmat meistä siirtävät grillin talvivarastoon viimeistään syksyllä. Sesongin jälleen alkaessa on sille hyvä tehdä perustarkastus ja -huolto. Alla on esitetty yksinkertaisia toimenpiteitä, joilla varmistat kaasulaitteiden turvallisen ja helpon käytön.

Lue lisää »

Ennen kuin ostat hiilihapotuslaitteen, tarkista nämä 10 asiaa

Vaikka useimpien markkinoilla olevien hiilihapotuslaitteiden ulkonäkö on kohdillaan, on käyttökokemuksessa ja hinta-laatusuhteessa vielä eroja. Tässä jutussa nostamme esille ominaisuudet, jotka on hyvä ostovaiheessa ottaa huomioon.

Lue lisää »

Kesägrillaajien yleisin virhe

AGA käynnisti #kaasukunkku-turvallisuuskampanjan varmistaakseen, että grilliherkkujen kokkaus kaasulla sekä kaasujääkaappien ja -lämmittimien käyttö matkailuajoneuvoissa ja veneissä sujuisi vahingoitta tänäkin vuonna.

Lue lisää »

CO2-pullopassilla joka viides kaasu veloituksetta!

AGAn CO2-pullopassi on uudistunut: nyt saat joka viidennen hiilidioksidipullon kaasunvaihdon veloituksetta! Leimoja voit edelleen kerätä täydet 12 kk.

Lue lisää »

AQVIA Exclusive – testivoittaja jälleen kerran!

Pohjoismaiden suurin kuluttajatestien tuottaja Wise Guide testasi hiilihapotuslaitteet syyskuussa.

Lue lisää »

Tarkasta kaasulaitteet ennen kesäkautta – 8 vinkkiä turvalliseen kaasunkäyttöön

Ennen grillikauden alkua on aika tarkastaa kaasugrillin kunto ja huoltaa grilli.

Lue lisää »