Ajankohtaista

Linde ostaa Nesteen pullokaasuliiketoiminnan ja vahvistaa asemaansa Suomen johtavana pullotetun nestekaasun toimittajana

Oy Linde Gas Ab on 15.1.2021 ostanut Nesteen pullokaasuliiketoiminnan ja osuuden Porvoon Kilpilahdessa toimivasta Innogas Oy:n nestekaasun täyttölaitoksesta. Kaupan myötä Linde vahvistaa asemaansa Suomen johtavana pullotetun nestekaasun toimittajana.

Lue lisää »

Kaasupullon voi hakea nyt vaikka aamukolmelta – grillikansan suosimat AGA-nestekaasuautomaatit nyt kaikkialla Suomessa

Viime vuonna lanseerattu AGA-nestekaasuautomaatti löytyy jo 30 eri K-ruokakaupan yhteydestä ympäri Suomen. Automaatista asiakas voi ostaa uuden nestekaasupullon tai vaihtaa tyhjän pullonsa täyteen ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä.

Lue lisää »

Yhteinen ruuanlaitto tuo hyvän mielen – grillin lämmittäminen AGA-nestekaasulla tukee lasten hyvinvointia

Linde (ent. AGA) on tukenut SOS-Lapsikylän työtä jo vuosien ajan. Jokainen kaasuostos AGA-nestekaasuautomaatista auttaa SOS-Lapsikylää yhdellä eurolla.

Lue lisää »

Osta AGA-nestekaasua – tuet lasten hyvinvointia!

Tuemme taas tänä vuonna nestekaasumyynnin avulla SOS-Lapsikylän toimintaa. Halusimme tukea lasten ja nuorten hyvinvointia vielä enemmän, ja olemme siksi laajentaneet kampanjamme käsittämään kesäkauden sijasta koko vuoden 2020.

Lue lisää »

Nestekaasuautomaateille on kysyntää – uusi itsepalvelukonsepti löytyy jo kahdeksasta K-ruokakaupasta

Suomen ensimmäinen kuluttajille suunnattu nestekaasuautomaatti otettiin käyttöön 14.6.2019 K-Citymarket Vantaa Tammistossa, ja nyt AGAn automaatti löytyy jo kahdeksasta K-ruokakaupasta. Automaatista asiakas voi joko ostaa uuden nestekaasupullon tai vaihtaa tyhjän pullonsa täyteen ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä.

Lue lisää »

NESTEKAASUA OSTAMALLA TUET SOS-LAPSIKYLÄN TOIMINTAA

Oy AGA Ab tukee taas tänä kesänä SOS-Lapsikylän toimintaa: AGA lahjoittaa touko-elokuussa kaikista 5 tai 10 kilon komposiittipulloissa myydyistä nestekaasuostoksista 10 senttiä SOS-Lapsikylälle.

Lue lisää »

AGA tuo markkinoille Suomen ensimmäisen nestekaasuautomaatin yhteistyössä K-ryhmän kanssa

Suomen ensimmäinen kuluttajille suunnattu nestekaasuautomaatti otetaan käyttöön 14.6.2019 K-Citymarket Vantaa Tammistossa. Automaatista asiakas voi joko ostaa uuden nestekaasupullon tai vaihtaa tyhjän pullonsa täyteen ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä.

Lue lisää »

Kesän nestekaasukampanja tuotti yli 10 000 euron lahjoituspotin lasten ja nuorten hyväksi!

Oy AGA Ab:n kesän 2018 nestekaasukampanjalla kerättiin rahaa lasten ja nuorten hyväksi: jokaisesta touko-elokuussa AGAn kampanjaan kuuluneesta nestekaasutuotteesta lahjoitettiin kymmenen senttiä SOS-Lapsikylälle. Kampanjan tuloksena AGAn lahjoituspotiksi SOS-Lapsikylälle kertyi kaiken kaikkiaan 10 311,10 euroa.

Lue lisää »

Ostamalla AGAn nestekaasua tuet lasten hyvinvointia

Terveys, turvallisuus ja ympäristö ovat AGAlle tärkeitä asioita. Olemme sitoutuneet toimimaan vastuullisesti, ja haluamme olla mukana edistämässä ihmisten ja erityisesti lasten ja nuorten hyvinvointia. Olemme siksi valinneet hyväntekeväisyyskohteeksemme SOS-Lapsikylän, joka tekee arvokasta työtä auttamalla heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja nuoria sekä edistämällä lapsiperheiden hyvinvointia Suomessa.

Lue lisää »

AGA tuo grillikauden alla markkinoille uuden nestekaasun vuodonilmaisimen

On tärkeää varmistaa säännöllisesti, että nestekaasulaitteet – esimerkiksi grilli, hella, jääkaappi tai terassilämmitin – ovat turvallisia käyttää. AGAn uusi vesipohjainen vuodonilmaisin paljastaa mahdolliset kaasuvuodot nopeasti ja luotettavasti – jos suihkutetulle pinnalle ilmestyy kuplia, siitä vuotaa kaasua.

Lue lisää »

Nestekaasuvero nousee 1.1.2018

Moottoreissa ja lämmityksessä käytettävästä nestekaasusta ryhdyttiin kantamaan valmisteveroa vuoden 2016 alussa. 1.1.2018 alkaen nestekaasun valmistevero on 28,43 senttiä kilolta.

Lue lisää »

Grilli talviteloilta kesäkuntoon

Innokkaimmat grillaavat läpi vuoden, mutta useimmat meistä siirtävät grillin talvivarastoon viimeistään syksyllä. Sesongin jälleen alkaessa on sille hyvä tehdä perustarkastus ja -huolto. Alla on esitetty yksinkertaisia toimenpiteitä, joilla varmistat kaasulaitteiden turvallisen ja helpon käytön.

Lue lisää »

Ennen kuin ostat hiilihapotuslaitteen, tarkista nämä 10 asiaa

Vaikka useimpien markkinoilla olevien hiilihapotuslaitteiden ulkonäkö on kohdillaan, on käyttökokemuksessa ja hinta-laatusuhteessa vielä eroja. Tässä jutussa nostamme esille ominaisuudet, jotka on hyvä ostovaiheessa ottaa huomioon.

Lue lisää »

Kesägrillaajien yleisin virhe

AGA käynnisti #kaasukunkku-turvallisuuskampanjan varmistaakseen, että grilliherkkujen kokkaus kaasulla sekä kaasujääkaappien ja -lämmittimien käyttö matkailuajoneuvoissa ja veneissä sujuisi vahingoitta tänäkin vuonna.

Lue lisää »

CO2-pullopassilla joka viides kaasu veloituksetta!

AGAn CO2-pullopassi on uudistunut: nyt saat joka viidennen hiilidioksidipullon kaasunvaihdon veloituksetta! Leimoja voit edelleen kerätä täydet 12 kk.

Lue lisää »

AQVIA Exclusive – testivoittaja jälleen kerran!

Pohjoismaiden suurin kuluttajatestien tuottaja Wise Guide testasi hiilihapotuslaitteet syyskuussa.

Lue lisää »

Tarkasta kaasulaitteet ennen kesäkautta – 8 vinkkiä turvalliseen kaasunkäyttöön

Ennen grillikauden alkua on aika tarkastaa kaasugrillin kunto ja huoltaa grilli.

Lue lisää »