Ajankohtaista

AGA tuo markkinoille Suomen ensimmäisen nestekaasuautomaatin yhteistyössä K-ryhmän kanssa

13.6.2019

Suomen ensimmäinen kuluttajille suunnattu nestekaasuautomaatti otetaan käyttöön 14.6.2019 K-Citymarket Vantaa Tammistossa. Automaatista asiakas voi joko ostaa uuden nestekaasupullon tai vaihtaa tyhjän pullonsa täyteen ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä.

”Olemme erittäin iloisia, että voimme yhdessä K-ryhmän kanssa tarjota nestekaasun käyttäjille uuden ja vaivattoman tavan ostaa kaasua. Ensimmäinen automaatti tulee K-Citymarket Vantaa Tammistoon ja seuraava avataan juhannusviikolla Lohjan K-Citymarketissa. Jatkossa automaatteja on tarkoitus ottaa käyttöön myös muissa K-ruokakaupoissa, ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla ja sen läheisyydessä”, kertoo AGAn nestekaasuliiketoiminnan kehityspäällikkö Juho Luodeslampi.

”Automaatit helpottavat nestekaasuasiakkaidemme elämää, kun kaasua on saatavilla ympäri vuorokauden. Tämä on tervetullut asia lukuisille grillaajille kesken kuumimman grillauskauden. AGAlla on jo lähes kaksisataa nestekaasuautomaattia Ruotsissa ja Norjassa, missä ne ovat osoittautuneet erittäin suosituiksi. Automaateilla riittää vilskettä erityisesti perjantaisin ja lauantaisin”, Luodeslampi lisää.

Asiointi AGAn nestekaasuautomaatilla on helppoa ja nopeaa, sillä itsepalvelu ei vaadi asiointiin kaupan henkilökunnan apua. Maksu tapahtuu yleisimmillä pankki- tai luottokorteilla. Automaatista voi ostaa uuden nestekaasupullon tai vaihtaa tyhjän kaasupullon täyteen ja maksaa vain kaasusta.

”Olemme innostuneita siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme Suomessa aivan uudenlaisen palvelun yhdessä luotettavan kumppanin, AGAn kanssa. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laajasti erilaisia palveluja samalla ostosreissulla ja helpottaa heidän arkeaan. AGAn nestekaasuautomaatti mahdollistaa kätevästi ruokien ja erilaisten tarvikkeiden sekä nestekaasun hankkimisen samalla kertaa, olipa kyse sitten grillauksesta, mökkireissusta tai veneilystä. Sijoitamme nestekaasuautomaatit kauppojemme pihaan siten, että autolla on helppo päästä automaatin lähelle ja asiakas saa kaasupullon helposti ja nopeasti kyytiin”, sanoo K-Citymarket-ketjun palvelutoimintojen sektorijohtaja Hanna-Leena Lillstrang.

AGAn nestekaasuautomaatti lyhyesti:

  • Käytettävissä joka päivä ympäri vuorokauden.
  • Toimii itsepalveluna.
  • Nopea ja helppokäyttöinen, kosketusnäyttö ohjaa käyttäjää.
  • Suojattu pankki/luottokorttimaksu, kuitin saa halutessaan sähköpostiin.
  • Myynnissä on AGAn 5 kg:n ja 10 kg:n komposiittipulloja. Automaatista voi ostaa kaasupulloja ja vaihtaa tyhjät täysiin pulloihin. Myös teräspulloja voi palauttaa automaatteihin.

http://my.aga.fi/nestekaasuautomaatti