Ajankohtaista

Kesän nestekaasukampanja tuotti yli 10 000 euron lahjoituspotin lasten ja nuorten hyväksi!

8.6.2020

Oy AGA Ab:n kesän 2018 nestekaasukampanjalla kerättiin rahaa lasten ja nuorten hyväksi: jokaisesta touko-elokuussa AGAn kampanjaan kuuluneesta nestekaasutuotteesta lahjoitettiin kymmenen senttiä SOS-Lapsikylälle. Kampanjan tuloksena AGAn lahjoituspotiksi SOS-Lapsikylälle kertyi kaiken kaikkiaan 10 311,10 euroa.

SOS-Lapsikylän leirit tarjoavat riemukkaita elämyksiä lapsille
AGA luovutti lahjoitussumman SOS-Lapsikylän yritysyhteistyöpäällikkö Annemi Usva-Vänttiselle, joka otti lahjoituksen kiitollisena vastaan. ”Grillaaminen on monissa perheissä yksi yhteisistä kesän iloista. On mukava ajatus, että nauttimalla kesästä suomalaiset perheet auttoivat samalla heikoimmassa asemassa olevia lapsiperheitä. Monille SOS-Lapsikylän tuen piirissä oleville lapsille leirit ovat erityisen odotettuja kohokohtia arjen keskellä. Niinpä päätimme, että AGAn nestekaasukampanjan tuotot käytetään tulevaan leiritoimintaan”, Usva-Vänttinen kertoo.

Lämmin grillauskesä kampanjan tukena
Nestekaasu on pullomäärissä mitattuna AGAn suurin kaasupullotuote, jota myydään eniten kesäaikaan ja nimenomaan grillaukseen. Grillauksen lisäksi nestekaasua käytetään myös kesämökeillä, asuntovaunuissa ja veneissä niin helloissa, jääkaapeissa kuin lämmittimissä.

”Valitsimme kampanjatuotteeksi suurimman kuluttajatuotteemme nestekaasun ja olemme iloisia, että upea grillauskesä kerrytti näin merkittävän lahjoitussumman lasten ja nuorten hyvinvointia tukemaan”, AGAn myyntijohtaja Kaisa Nieminen iloitsee. ”Meistä on yrityksenä hienoa olla mukana tukemassa tärkeää työtä, jota SOS-Lapsikylissä tehdään. Lapsiperheiden hyvinvoinnin edistäminen on panostamista tulevaisuuteen”, Nieminen muistuttaa.

Kiitos kun grillasit AGAn nestekaasulla!