Ajankohtaista

NESTEKAASUA OSTAMALLA TUET SOS-LAPSIKYLÄN TOIMINTAA

3.7.2019

Oy AGA Ab tukee taas tänä kesänä SOS-Lapsikylän toimintaa: AGA lahjoittaa touko-elokuussa kaikista 5 tai 10 kilon komposiittipulloissa myydyistä nestekaasuostoksista 10 senttiä SOS-Lapsikylälle.

Kampanja on toisinto viime kesän menestyksekkäästä nestekaasukampanjasta, joka tuotti yli 10 000 euroa lasten hyvinvoinnin hyväksi. ”Sekä jälleenmyyjät että kuluttajat ottivat viime vuoden kampanjan ilolla vastaan, ja siksi oli hyvin helppo päätös toistaa tämä hyvä idea tänäkin vuonna”, kertoo Suomen Retail-myynnin päällikkö Johan Ginman. ”Meistä on yrityksenä hienoa olla mukana tukemassa tärkeää työtä, jota SOS-Lapsikylissä tehdään. Lapsiperheiden hyvinvoinnin edistäminen on panostamista tulevaisuuteen”, Ginman lisää.

Kesä on nestekaasun todellinen huippusesonki kuluttajien yhä kasvavan grillausinnostuksen myötä. Grillauksen lisäksi nestekaasua käytetään myös kesämökeillä, asuntovaunuissa ja veneissä niin helloissa, jääkaapeissa kuin lämmittimissä. Nestekaasu onkin pullomäärissä mitattuna AGAn suurin kaasupullotuote.

AGAn 5 ja 10 kilon komposiittipulloja myydään kaikissa AGAn nestekaasun myyntipisteissä ja uusissa nestekaasuautomaateissa. Myyntipisteet ja automaatit löydät myyntipistehausta.