Ajankohtaista

Osta AGA-nestekaasua – tuet lasten hyvinvointia!

14.4.2020

Tuemme taas tänä vuonna nestekaasumyynnin avulla SOS-Lapsikylän toimintaa. Halusimme tukea lasten ja nuorten hyvinvointia vielä enemmän, ja olemme siksi laajentaneet kampanjamme käsittämään kesäkauden sijasta koko vuoden 2020.

Lahjoitamme 1.1. – 31.12.2020 välisenä aikana 10 senttiä jokaisesta 5 tai 10 kilon komposiittipullon nestekaasuostoksesta SOS-Lapsikylälle. Mikäli ostos tehdään AGA-nestekaasuautomaatilta, lahjoitamme SOS-Lapsikylälle 1 euron ostoksesta.

Kampanjaan kuuluvia 5 ja 10 kilon AGA-nestekaasupulloja myydään kaikissa nestekaasun myyntipisteissämme sekä uusissa nestekaasuautomaateissamme. Löydät sekä myyntipisteet että automaatit myyntipistehausta.

Grillauksen lisäksi nestekaasua käytetään myös kesämökeillä, asuntovaunuissa ja veneissä mm. helloissa, jääkaapeissa sekä lämmittimissä. Nestekaasu onkin pullomäärissä mitattuna yrityksemme suurin kaasupullotuote.

Lue lisää yhteistyöstämme SOS-Lapsikylän kanssa

AGA on ollut osa Linde-konsernia jo vuodesta 2000, ja tammikuussa 2020 AGA vaihtoi myös nimensä Lindeksi. Suomen yksikkömme on siis nykyisin nimeltään Oy Linde Gas Ab. AGA-tuotemerkki säilyy kuitenkin edelleen käytössä kuluttajatuotteissamme kuten nestekaasussa.

Lisätietoja yrityksemme brändimuutoksesta löydät Linden Suomen kotisivuilta.