Hiilihapotuslaitteet

Vesipullot

Exclusive Stainless Steel

AQVIA Exclusive Stainless Steel on korkealuokkainen, kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu hiilihapotuslaite. Likaahylkivän teräspinnan ansiosta sormenjäljet eivät näy, jolloin laite pysyy siistinä. Kone on helppokäyttöinen, hiljainen ja hapokkuuden säätäminen on yksinkertaista. Pohjoismaiden suurin kuluttajatestien tuottaja Wise Guide valitsi AQVIA Exclusiven hiilihapotuslaitetestien voittajaksi vuonna 2013 ja 2014.

Kaikki Balancen ja Exclusiven tarvikkeet (vesi- ja kaasupullot) käyvät molempiin laitteisiin.

Älä sijoita AQVIA-laitetta lämmönlähteen lähelle!

 

Mitat:
Korkeus: 437 mm, syvyys: 255 mm
ja leveys: 135 mm
Paino: 3,7 kg hiilidioksidipullo
ja PET-pullo mukaan lukien

 

”...ansaitsee paikkansa keittiössä ja on lapsellisen helppo käyttää”

Pohjoismaiden suurin kuluttajatestien tuottaja Wise Guide, 9/2014 (Aftonbladetin toimeksiannosta)

Balance

AQVIA Balance on korkealaatuinen, kauniisti muotoiltu hiilihapotuslaite, jota on myös helppo käyttää. Wise Guide arvioi hiilihapotuslaitteen vuoden 2013 voittajaksi luokassa Paras hinta-laatusuhde. Ruotsissa laadukkaasta muovista valmistetussa AQVIA Balancessa on hienot Softell-yksityiskohdat. AQVIA Balance valittiin 2012 parhaaksi hiilihapotuslaitteeksi SVT Plus -ohjelman suorittamassa riippumattomassa testissä.

Kaikki Balancen ja Exclusiven tarvikkeet (vesi- ja kaasupullot) käyvät molempiin laitteisiin.

Älä sijoita AQVIA-laitetta lämmönlähteen lähelle!

Mitat:
Korkeus: 436 mm, syvyys: 266 mm
ja leveys: 143 mm.
Paino: 2,5 kg hiilidioksidipullon ja
PET-pullon kanssa.

 

”...yksinkertainen, tuottaa runsaasti kuplia ja hiilihapon määrää on helppo säädellä itse”

Pohjoismaiden suurin kuluttajatestien tuottaja Wise Guide, 9/2014 (Aftonbladetin toimeksiannosta)

AQVIA — Tyylikäs ja helppokäyttöinen hiilihapotuslaite

Kuplivaa juomaa yhdellä painalluksella!

AQVIA hiilihapotuslaitteella valmistat poreilevaa juomaa omassa kotikeittiössäsi, ilman että sinun tarvitsee kantaa painavia juomapulloja kaupasta kotiin! AQVIA-laitteella luot raikkaan helmeilevän soodaveden, herkullisen virvoitusjuoman, piristävän energiajuoman tai vaikka kesäisen boolin, joka maistuu juuri sellaiselta kuin sinä haluat!

AQVIA hiilihapotuslaite tuo keittiöösi tyylikkään, näyttävän yksityiskohdan. AQVIAn muotoilu ja värimaailma edustavat selkeää, tyylipuhdasta pohjoismaista elämäntapaa.

Käyttäjien tarpeiden ja toiveiden pohjalta suunniteltu hiilihapotuslaite

Kauniin ulkomuodon lisäksi AQVIA vakuuttaa myös käytössä: Hiilihapotusprosessi on paitsi helppo ja nopea, myös hiljainen. Pullon saa vaivattomasti paikalleen ja hiilihapotuspainike on kätevästi laitteen etupuolella.

Laite on mitoitettu mahtumaan sujuvasti keittiötasolle, kaappien välitilaan. Koska AQVIA hiilihapotuslaite ei vaadi sähköä, voit myös viedä sen sinne missä sillä on eniten käyttöä – ruokapöydälle, terassille, mökille, purjeveneeseen... Tarkkojen laatuvaatimusten mukaan Ruotsissa valmistettu AQVIA-laite kestää kovaa, jokapäiväistäkin käyttöä. Kaikki sen osat ovat ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä.

AGAn hiilihapotuslaitteesta on saatavilla kaksi mallia: AQVIA Exclusive ja AQVIA Balance.

 

AQVIA on Linde Groupin rekisteröity tavaramerkki.

AQVIA hiilihapotuslaitteet – kuluttajatestien moninkertaiset voittajat

AQVIA hiilihapotuslaitteet ovat saaneet kiitosta riippumattomissa kuluttajatesteissä, joissa on monipuolisesti arvioitu ulkonäköä, helppokäyttöisyyttä, hinta-laatu-suhdetta ja hiilihapotusprosessia.

Kun Pohjoismaiden suurin kuluttajatestien tuottaja Wise Guide testasi hiilihapotuslaitteita vuonna 2013 ja 2014, sekä AQVIA Exclusive että AQVIA Balance erottuivat edukseen.

AQVIA Exclusive valittiin jo toistamiseen voittajaksi Wiseguiden uusimmassa 9/2014 toteutetussa testissä. Testi kattoi kuusi markkinoiden suosituinta ja eniten myytyä mallia kolmelta tuottajalta, ja oli ruotsalaisen Aftonbladet-lehden tilaama. Tuomariston mielestä AQVIA Exclusive “ansaitsee paikkansa keittiössä ja on lapsellisen helppo käyttää”. Lisäksi tuomaristo kommentoi laitetta seuraavasti: · antaa korkealaatuisen vaikutelman · ruostumaton teräs on sormenjälkikäsitelty, estää sormenjälkien tarttumisen · kone on yksinkertainen käyttää · käyttöopas on selkeä · osien istuvuus toisiinsa on hyvä · ylivirtauskuppi on irrotettava · hiilidioksiditason säätö on helppo · tuottaa paljon kuplia

AQVIA Balance edusti tuomariston mielestä parasta hinta-laatusuhdetta Wiseguiden vuonna 2013 toteuttamassa, uutistoimisto Spektran tilaamassa testissä. SVT Plus -ohjelman suorittamassa riippumattomassa testissä vuonna 2012 laite valittiin myös parhaaksi hiilihapotuslaitteeksi

Katso tästä kaikki testitulokset:

Wise Guide TT March 2013

AQVIA® Balance danskvandsmaskine Bedst i Test 2012

SVT Plus Autumn 2012

Politiken Oct-2010