Hiilihapotuslaitteet

Vesipullot

Teräksinen AQVIA-vesipullo

Tässä AQVIA-vesipullossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kierrekorkki ja pohja. Pullo ei sisällä bisfenolia ja se sopii sekä AQVIA Exclusive- että AQVIA Balance-malleihin.
Tilavuus: 1 litra

Muoviset AQVIA-vesipullot

Muovisia AQVIA-vesipulloja löytyy sekä mustana että valkoisena. Pullot eivät sisällä bisfenolia ja ne sopivat sekä AQVIA Exclusive- että AQVIA Balance-malleihin.

Tilavuus: 1 litra

Duo-pakkaus

Voit ottaa hiilihapotettua vettä kätevästi mukaan vaikka kuntosalille tai piknikille! AQVIA Duo-pakkauksen puolen litran pullot sopivat kaikkiin AQVIA-laitteisiin. Säästä rahaa ja ympäristöä ja valmista kuplajuomasi kotona! Skandinaavisen selkeälinjaiset mustat ja valkoiset pullot eivät sisällä bisfenolia, ja sopivat kaikkiin AQVIA-laitteisiin.

Tilavuus: 0,5 litraa

Tyylikkäät vesipullot

AQVIA vesipulloa ei vierailta tarvitse piilotella – kaunis pullo istuu saumattomasti kauniiseen kattaukseen!
 

AQVIA-vesipullot on valmistettu PET-muovista, ja niiden korkki sekä pohja ovat joko muovia tai terästä. Kaikissa AQVIA-vesipulloissa on bajonettikiinnitys, eli pullon kiinnittäminen ja irrottaminen hiilihapotuslaitteesta käy helposti ja nopeasti kiertämällä pulloa vain 1/8 kierrosta. AQVIA-pullot eivät sisällä lainkaan bisfenolia, ftalaatteja tai muita haitallisia ainesosia. Pullojen laatu on tarkastettu perusteellisesti muun muassa painetestillä.

PET-pullot ovat kevyitä ja niitä on helppo pitää puhtaana tavallisella käsitiskauksella. AQVIA-pullojen käyttöikä on noin 3 vuotta. Pulloihin on merkitty viimeinen käyttöpäivämäärä, joka takaa käyttöturvallisuuden. Älä pese pulloja pesukoneessa – kuuma vesi heikentää muovin kestävyyttä!

AQVIA-vesipulloja on saatavilla 0,5 ja 1 litran vetoisina. Uusia pulloja voit hankkia kaikilta AGAn jälleenmyyjiltä.

 Muistathan, että hiilihapotuslaitteilla hiilihapotetaan vain vettä.

 Älä pese pulloja astianpesukoneessa tai liian kuumalla vedellä! 

 Vaihda vesipullosi uuteen siihen merkityn viimeisen käyttöpäivämäärän lähestyessä.

 Kun valmistat muita juomia, lisää juomatiiviste vasta hiilihapotettuun veteen.

AQVIA hiilihapotuslaitteet – kuluttajatestien moninkertaiset voittajat

AQVIA hiilihapotuslaitteet ovat saaneet kiitosta riippumattomissa kuluttajatesteissä, joissa on monipuolisesti arvioitu ulkonäköä, helppokäyttöisyyttä, hinta-laatu-suhdetta ja hiilihapotusprosessia.

Kun Pohjoismaiden suurin kuluttajatestien tuottaja Wise Guide testasi hiilihapotuslaitteita vuonna 2013 ja 2014, sekä AQVIA Exclusive että AQVIA Balance erottuivat edukseen.

AQVIA Exclusive valittiin jo toistamiseen voittajaksi Wiseguiden uusimmassa 9/2014 toteutetussa testissä. Testi kattoi kuusi markkinoiden suosituinta ja eniten myytyä mallia kolmelta tuottajalta, ja oli ruotsalaisen Aftonbladet-lehden tilaama. Tuomariston mielestä AQVIA Exclusive “ansaitsee paikkansa keittiössä ja on lapsellisen helppo käyttää”. Lisäksi tuomaristo kommentoi laitetta seuraavasti: · antaa korkealaatuisen vaikutelman · ruostumaton teräs on sormenjälkikäsitelty, estää sormenjälkien tarttumisen · kone on yksinkertainen käyttää · käyttöopas on selkeä · osien istuvuus toisiinsa on hyvä · ylivirtauskuppi on irrotettava · hiilidioksiditason säätö on helppo · tuottaa paljon kuplia

AQVIA Balance edusti tuomariston mielestä parasta hinta-laatusuhdetta Wiseguiden vuonna 2013 toteuttamassa, uutistoimisto Spektran tilaamassa testissä. SVT Plus -ohjelman suorittamassa riippumattomassa testissä vuonna 2012 laite valittiin myös parhaaksi hiilihapotuslaitteeksi

Katso tästä kaikki testitulokset:

Wise Guide TT March 2013

AQVIA® Balance danskvandsmaskine Bedst i Test 2012

SVT Plus Autumn 2012

Politiken Oct-2010