Tietosuoja

Suojaa henkilötietojasi

Periaatteet
Kiitos vierailusta AGAn verkkosivustolla ja mielenkiinnosta yritystämme ja tuotteitamme kohtaan. Otamme käyttäjän henkilötietojen suojaamisen vakavasti ja luotamme keskinäiseen yhteistyöhön. Käyttäjän yksityisyyden suojaaminen on meille äärimmäisen tärkeää. Käyttäjä voi siksi olla varma, että noudatamme tietosuojaa koskevia lakisääteisiä määräyksiä. Työntekijöidemme velvollisuutena on kohdella kaikkia tietoja luottamuksellisesti ja he saavat säännöllistä koulutusta tietosuojan ja tietoturvan suhteen. Haluamme selittää lyhyesti jäljempänä, kuinka me suojaamme käyttäjän tietoja ja mitä verkkosivustomme käyttö merkitsee käyttäjälle.

Käyttötiedot
Verkkosivujamme käytettäessä AGA saa tietoja, jotka tallennetaan suojaamis- ja tunnistamistarkoituksia varten. Näitä tietoja ovat:

Näitä tietoja analysoidaan, jotta voimme perehtyä ja arvioida käyttäjän käyttäytymistä. Me emme käytä henkilötietoja toiminnassamme.

Henkilötiedot
Henkilötiedot ovat tietoja, joita käytetään nimenomaisesti käyttäjän henkilöllisyyden määrittämiseen. Se sisältää muun muassa käyttäjän nimen ja posti- tai sähköpostiosoitteen. Tallennamme henkilötiedot käyttötietojen lisäksi vain, kun ne annetaan meille vapaaehtoisesti, esim. osana rekisteröintiä, kyselyä, palkintokilpailua, yhteydenottopyyntöä tai uutiskirjepyynnön tai online-tilauksen rekisteröinnin yhteydessä. Henkilötietoja käytetään ainoastaan siinä määrin kuin niitä tarvitaan ja vain siihen lain mukaan sallittuun tarkoitukseen, johon käyttäjä on antanut luvan. Varmistamme tietojen turvallisen siirron käyttäen salausmenettelyjä turvallisilla alueilla. Tämä tarkoittaa sitä, että muut internetin käyttäjät eivät voi lukea selaimen ja tilausjärjestelmän välistä viestintää. Kaikki tiedot tallennetaan vain The Linde Groupin erityisesti suojatuilla palvelimilla Saksassa.

Henkilötietojen siirtäminen kolmansille osapuolille
AGA tarjoaa tiettyjä palvelujaan yhdessä valittujen kumppaneiden kanssa. Näihin kumppaneihin sovelletaan samoja tietosuojaa koskevia lakisääteisiä määräyksiä kuin yritykseemme ja ne on sisällytetty yrityksemme tietosuojakäsitteeseen. Henkilötietoja siirretään eteenpäin vain:

Lisätietoja – kuten vapaaehtoisia tietoja ensisijaisista kiinnostuksen kohteista – ei luovuteta kolmansille osapuolille. Henkilötietoja luovutetaan valtion laitoksille ja viranomaisille ainoastaan lakisääteisten tai oikeudellisten velvoitteiden puitteissa.

Peruutusoikeus
Jos käyttäjä pyytää kirjallisesti AGAa tai edustajaamme muuttamaan henkilötietojaan, lopettamaan niiden käytön tai poistamaan ne, me teemme niin välittömästi. Jos käyttäjä on rekisteröitynyt, me tarjoamme hänelle tarvittaessa myös mahdollisuuden tarkastella tietojaan ja poistaa ne tai muuttaa niitä.

Evästeet
Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita monet verkkosivustot kautta maailman käyttävät. Evästeet luodaan, kun verkkosivustollamme vieraillaan, ja palvelimemme sijoittaa ne käyttäjän tietokoneen kiintolevylle. Evästeet eivät sisällä kenenkään tietyn henkilön tietoja. Vain me voimme lukea palvelimiemme asettamia evästeitä, mutta mikään ulkopuolinen verkkosivusto ei voi tehdä sitä. Useimmat selaimet on asetettu hyväksymään evästeet automaattisesti. Käyttäjä voi poistaa tämän toiminnon selaimestaan, jos hän ei halua hyötyä evästeiden tarjoamista eduista. Käyttäjä voi tarkastella verkkosivustoamme ilman evästeitä. Tämä voi kuitenkin rajoittaa joidenkin ominaisuuksien käyttöä.

Muu aktiivinen sisältö (esim. Javascript, ActiveX)
Javascript, ActiveX ja muut suorituselementtejä sisältävät verkkosivuston hallintaelementit sekä skriptikielet voidaan turvallisuussyistä poistaa käytöstä milloin tahansa selainta käyttäen. Nettisivustojamme voidaan käyttää myös ilman Javascriptiä.

Linkit
AGAn sivustot voivat sisältää linkkejä muille verkkosivustoille. AGA ei vastaa linkitettyjen verkkosivustojen sisällöstä, vaikka teemmekin kaikkemme tarkistaaksemme nämä suorat linkit.

Rajoitukset
AGA pidättää oikeuden muuttaa milloin tahansa näitä tietosuojaa koskevia ohjeita tietosuojalain määräysten mukaisesti.