Grillaaja

Kätevä ja turvallinen nestekaasupullo grillaukseen

Kuuluuko grillaus kesäkauden lempipuuhiin? Grillauksesta nauttivana osaat varmasti arvostaa tiukkoja laatumääräyksiä täyttävää, turvallista ja laadukasta nestekaasupulloa.

AGAn läpikuultavasta komposiittipullosta näet yhdellä vilkauksella paljonko kaasua on jäljellä eikä grillaus keskeydy yllättäen. Myös käsittely on miellyttävää, sillä komposiittipullosta saa helposti hyvän otteen. Päänvaivaa ei aiheuta myöskään tyhjän pullon vaihto täyteen, sillä AGAlla on Suomen kattavin myyntiverkosto – yli 1000 myyntipistettä

Asiakkaan vinkki

Keitä ribsejä Coca-Colassa pari, kolme tuntia.
Tee herkullinen teriyaki-pohjainen marinadi
ja grillaa maistuvaksi!

Grillausvinkin lähettäjänä Sanna Sundholm, Espoo

Tuotesuositukset grillaajalle

Nestekaasu
Grillaajaan tarpeisiin komposiittipullo sopii mainiosti – komposiittipullo on todella kestävä, kevyt ja siitä saa mukavan otteen. Pullossa on myös painoventtiili, johon säätimen saa helposti kiinnitettyä. Jos haluat pidentää grillauskautta, vaihda komposiittipullo teräspulloon, jossa kaasu höyrystyy helpommin. Sen ansiosta grillisi toimii pakkaskelilläkin!

Lue lisää »

AQVIA
AQVIA hiilihapotuslaite sopii mainiosti myös terassille tai kesämökille, sillä se ei vaadi sähköä. AQVIAn hyvänmakuisilla juomatiivisteillä valmistat vieraille vaivatta soodavettä, herkullista virvoitusjuomaa tai vaikka raikkaan boolin!

Lue lisää »

Hiilidioksidi
AGAlta saat tietysti myös AQVIA hiilihapotuslaitteisiin vaadittavan hiilidioksidin. AQVIAn lisäksi AGAn hiilidioksidi sopii kaikkiin muihinkin myynnissä oleviin hiilihapotuslaitteisiin. Yksi 425 grammaa painava pullo riittää noin 60 litraan vettä riippuen siitä, kuinka paljon kuplia veteen halutaan. 

Lue lisää »

Nestekaasun turvallisuus grillatessa

Kun noudatat käyttöohjeita, nestekaasu on hyvin käyttövarma ja turvallinen energianlähde. Nestekaasun käytössä riskejä aiheutuu lähinnä vain siitä, että laitteet asennetaan väärin, laitteiden huolto on puutteellista tai käytetään ei-hyväksyttyjä varusteita.

Kesätunnelmaa lämmittimellä

Nestekaasukäyttöisellä terassilämmittimellä voit syödä grilliaterian ulkosalla vielä alkusyksystä.

Useimpien kaasulämmitinten takapuolella on paikka enintään 11 kilon kaasupulloille. Muistathan huolehtia riittävästä ilmanvaihdosta.