Karavaanari

AGA – luotettava matkakumppani karavaanarille

Oletko hankkimassa nestekaasua asuntovaunuusi tai -autoosi? Siinä tapauksessa olet juuri oikeassa osoitteessa!

Koska monet mukavuudet pyörillä kulkevassa kodissasi käyttävät nestekaasua, kannattaa valita kaasutoimittaja, jonka tuotteisiin voi luottaa. AGAn tuotteet ovat turvallisia, käteviä käyttää ja kattavan jälleenmyyntiverkoston ansiosta saat vaivatta hankittua uuden pullon.

Katso tästä lähin AGAn nestekaasujen myyntipiste.

Asiakkaan vinkki

Rovaniemen ja lähistön top 3 matkakohteet:

  1. Ranuan eläinpuisto, Ranua
  2. Ounasvaara, Rovaniemi
  3. Arktikum-tiedekeskus ja museo, Rovaniemi

Matkavinkin lähettäjänä Risto Kemiläinen

Tuotesuositukset asuntoautoilijalle

Nestekaasu
Asuntoauton ja -vaunun lämmitykseen, jääkaappiin ja hellaan sopii mainiosti AGAn laadukas nestekaasu alumiinipullossa. Koska alumiinipullossa on hyvä höyrystymiskyky, sitä voi käyttää kylmilläkin keleillä. Aluminiipullo on myös kevyempi kuin vastaava teräspullo, jolloin asuntovaunun aisan kuormitus vähenee.

Lue lisää »

AQVIA
AQVIA hiilihapotuslaite kulkee myös kätevästi mukana matkalla, sillä se ei vaadi sähköä. AQVIAn maistuvilla juomatiivisteillä valmistatte käden käänteessä koko perheen suosikkijuomat, on pysähdyspaikkana sitten hiekkaranta, kaupunki tai tunturimaisema! 

Lue lisää »

Hiilidioksidi
AGAlta saat tietysti myös AQVIA hiilihapotuslaitteisiin vaadittavan hiilidioksidin. AQVIAn lisäksi AGAn hiilidioksidi sopii kaikkiin muihinkin myynnissä oleviin hiilihapotuslaitteisiin. Yksi 425 grammaa painava pullo riittää noin 60 litraan vettä riippuen siitä, kuinka paljon kuplia veteen halutaan. 

Lue lisää »

Nestekaasun turvallisuus asuntoautoillessa

Kun noudatat käyttöohjeita, nestekaasu on hyvin käyttövarma ja turvallinen energianlähde. Nestekaasun käytössä riskejä aiheutuu lähinnä vain siitä, että laitteet asennetaan väärin, laitteiden huolto on puutteellista tai käytetään ei-hyväksyttyjä varusteita.