Kotikokki

AGAn nestekaasulla ruoanlaitto pysyy pääosassa

Suomen suurimman nestekaasutoimittajan AGAn tuotteet ovat luonteva valinta kaasuhellaasi. AGAn nestekaasupullot ovat ominaisuuksiltaan markkinoiden luotettavimpia. Turvallisuus on otettu huomioon jo tuotteiden suunnitteluvaiheessa, ja pullon täytön yhteydessä sekä pullo että venttiili tarkastetaan perusteellisesti. Me pidämme huolta pullojen turvallisuudesta, jolloin sinä saat keskittyä kokkailuun!

Asiakkaan vinkki

Kööpenhaminan parhaat ravintolat:

  1. Restaurant AOC
    Fantastinen ruokaelämys hienossa miljöössä
  2. PS Bar & Grill
    Täydellinen paikka aloittaa ilta ystävien seurassa – mahtava ruoka ja tunnelma, hyvät hinnat
  3. Lélé
    Hyvä aasialainen keittiö vahvalla käsityötaidolla, joka voi myös haastaa sinut

Ravintolavinkkien lähettäjänä Mikael Jamrozy, Kööpenhamina, Tanska

Tuotesuositukset kotikokille

Nestekaasu
Jos haet kaasuhellaasi käteviä ja turvallisia nestekaasutuotteita, on AGA se varma ja luotettava valinta. Kun turvallisuus on kunnossa, voit uppoutua antaumuksella herkullisten tuoksujen ja makujen maailmaan!

Lue lisää »

AQVIA
AQVIAn hyvänmakuisilla juomatiivisteillä teet vaivatta juoman, joka sopii täydellisesti juuri loihtimaasi gourmetateriaan! AQVIA hiilihapotuslaite tuo myös keittiöösi tyylikkään, näyttävän yksityiskohdan. 

Lue lisää »

Hiilidioksidi
AGAlta saat tietysti myös AQVIA hiilihapotuslaitteisiin vaadittavan hiilidioksidin. AQVIAn lisäksi AGAn hiilidioksidi sopii kaikkiin muihinkin myynnissä oleviin hiilihapotuslaitteisiin. Yksi 425 grammaa painava pullo riittää noin 60 litraan vettä riippuen siitä, kuinka paljon kuplia veteen halutaan. 

Lue lisää »

Nestekaasun turvallisuus ruoanlaitossa

Kun noudatat käyttöohjeita, nestekaasu on hyvin käyttövarma ja turvallinen energianlähde. Nestekaasun käytössä riskejä aiheutuu lähinnä vain siitä, että laitteet asennetaan väärin, laitteiden huolto on puutteellista tai käytetään ei-hyväksyttyjä varusteita.

Kesän lämpöä nestekaasulla

Nestekaasukäyttöisellä terassilämmittimellä pidennät terassikautta ja sisätiloihin tarkoitetulla lämmittimellä kesämökki lämpiää syksylläkin mukavasti.

Useimpien kaasulämmitinten takapuolella on paikka enintään 11 kilon kaasupulloille. Muistathan huolehtia riittävästä ilmanvaihdosta.