Veneilijä

Pidä ruokatarvikkeet kylminä ja miehistösi lämpimänä!

AGAlta saat nestekaasua veneesi jääkaappia, hellaa ja lämmitystä varten. Koska nestekaasu on ilmaa raskaampaa, on veneessä oltava erityisen huolellinen kaasua käsiteltäessä.

AGAan voit aina luottaa – kaasupullomme huolletaan ja täytetään turvallisesti. Katso tästä veneilijän kannalta olennaisimmat, nestekaasuun liittyvät turvallisuusvinkit!

Asiakkaan vinkki

Ruotsin parhaat vierasvenesatamat:

  1. Lilla Bommen, Göteborg
    Viihtyisä täyden palvelun satama keskeisellä sijainnilla
  2. Grötvik, Halmstad
    Kaunis ja idyllinen satama, lähellä Tylösandin rantoja ja golkenttiä
  3. Torekov, Båstad
    Todella kaunis luonto ja lähellä Hovs Hallaria, jossa unohtamaton näköala

Satamavinkkien lähettäjänä Ammie Johansson, Halmstad, Ruotsi

Tuotesuositukset veneilijälle

Nestekaasu
AGAn nestekaasu on varma valinta moottori- tai purjeveneen sisätilojen ja käyttöveden lämmitykseen, jääkaappiin tai hellaan.

Lue lisää »

AQVIA
AQVIA hiilihapotuslaite sopii mainiosti myös veneeseen, sillä se ei vaadi sähköä. AQVIAn hyvänmakuisilla juomatiivisteillä valmistat käden käänteessä herkulliset juomat koko miehistölle!

Lue lisää »

Hiilidioksidi
AGAlta saat tietysti myös AQVIA hiilihapotuslaitteisiin vaadittavan hiilidioksidin. AQVIAn lisäksi AGAn hiilidioksidi sopii kaikkiin muihinkin myynnissä oleviin hiilihapotuslaitteisiin. Yksi 425 grammaa painava pullo riittää noin 60 litraan vettä riippuen siitä, kuinka paljon kuplia veteen halutaan. 

Lue lisää »

Nestekaasun turvallisuus veneillessä

Kun noudatat käyttöohjeita, nestekaasu on hyvin käyttövarma ja turvallinen energianlähde. Nestekaasun käytössä riskejä aiheutuu lähinnä vain siitä, että laitteet asennetaan väärin, laitteiden huolto on puutteellista tai käytetään ei-hyväksyttyjä varusteita.